Categories
Dutch English Frans Duits
Promo's ontvangen
*Email

Naam

GO

GO

Big Green Egg

 

Big green egg

De Big Green Egg is met recht een unieke barbecue. Kenners waarderen met name de perfecte luchtcirculatie en de optimale temperatuurbeheersing. Het speciaal door NASA ontwikkelde keramiek geeft de Big Green Egg de mogelijkheid om de temperatuur tot op de graad nauwkeurig te controleren. Zelfs in ijskoude buitentemperaturen!

Duurzaam barbecueën

Bij de ontwikkeling van de Big Green Egg staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De Big Green Egg is duurzaam in haar ontwikkeling, maar ook in het gebruik. Het speciaal ontwikkelde keramiek kan tot wel 100.000 keer verhit worden, zonder kwaliteit te verliezen. Dit betekent dat de Big Green Egg minstens een leven lang te gebruiken is! De uitstekende luchtcirculatie in  de Big Green Egg zorgt er daarnaast voor dat het houtskool langer mee gaat en minder as genereert.

Het iconische Green Egg design

Het design van de barbecue is uniek. De uitstraling is robuust maar toch verfijnd. De herkenbare vorm en kleur dragen bij aan de iconische stijl van de Big Green Egg. Deze eigenschappen, gepaard met de ongeëvenaarde kwaliteit en de optimale bereidingsmogelijkheden maken de Big Green Egg tot een legendarische barbecue sensatie.

Verfijnd zoeken